Halloj alla läsare!;)

Dagen idag har spenderas i Stockholm med bästa grabben/vännen Emil, på listan hamnade shopping, öunch, lite shopping till sist en fika innan man åkte hem igen, det var en underbar dag och att verkligen få prata ut med en person som honom är guld värd, han förstår och dömer ingen!
Och så ska vi ju självklart klämma in ponnyn på en rad oxå, det är ju ändå om honom jag var byggt denna blogg, eftersom jag åkte ut till stallet så sent efter att ha varit i Stockholm hela dagen så tömkörde jag Matcho på volten en sväng, han var riktigt duktig och jobbade bra med ryggen och så, tyvärr kunde jag inte arbeta han så som jag ville då det var rätt hårt och lite små halt på volten på vissa ställen.
Och på söndag är det tävling igen så vi får se hur de går^^

Bjuder på en bilder från dagen;)


Helt uppochner!

Vaknade imorse och såg på facebook att det nu är bestämt att 1D kommer till sverige i maj 2012, Woop Woop, glad chey!!!
Så självjklart upplyser man sin bästa vän om detta som typ blir helt galen!!xD så aa, man vet ju vad man ska gör 8:e maj 2013;)

Men till det som inte är bra så har Matcho gjort illa sig så kunde ej rida honom idag, förhoppningsvis är han bättre imorgon, inget allvarligt. Han har helt enkelt lyckats fått en rev under ena ögat som blivit svullet. Ikväll blir det hiss&diss så har ni förslag på vad jag sa hissa/dissa så kommentera eller maila mig!;)

Adíos så länge!! //Linnea

Härligt!!!:D

Blir väldigt glad när man kollar på statistiken alltså, ni är ju bäst!!!:DD
Får verkligen en stor motivation att skriva när man har många läsare!;

Lite uppdates från idag da. var ute i stallet nu på kvällen och tog ut Matcho på en lite tur i mörkret, hade tyvärr bara en super dålig pannlampa men man såg lite iallafall, och sen var de där med gropar i vägen ja, men efter lite övertalning så gick ponnyn förbi alla iallafall;) Finns nog ingen häst som är mysigare att rida barbacka på, man sitter som limmad! Imorgon blir de nog lite dressyr i ridhuset, på onsdag är de träning igen, det känns bra nu alltså!! kul när man ska operera sig sen da:(( tur att man har folk som kan motinera ens ponny åt en och hålla honom i bra tävlingsform, för ungefär när jag är bra igen börjar tävlingarna typ....
Men nu ska jag sova, ha en bra söndagskväll alla!!!
Man har ju höstlov, och då ska man sova!
puss på er! //Linnea

Vinnaren av veckans ekipage!!

Tack alla ni som skickat in, jag har iallafall fått några deltagare, men det kan absolut bli flera!!!!;D
Men den som vinner denna vecka är en väldigt härlig och bra vän som trots svåra år med både de ena och de andra, men nu reser sig starkare än någonsin....
Grattis HANNA SUSI!!! du är veckan ekipage!!!!
Hanna och Flosti har haft tuffa motgångar men nu är dem back on track igen, starkare än någonsin!! som en jäkligt bra vän till dem är jag stolt över att se deras härliga framgång!!!
Hannas motivering:Bara för att min vackra prins är bäst och jag älskar honom otroligt! plus att vi äntligen har klarat igenom oss det hemska år som varit!
Och självklart måste ni gå in på hannas blogg! :Hannaochflugan.webblogg.se
(hanna får uppdatera lite!;))
Så grattis igen Hanna och tack ni som skickat in, nästa gång är det kanske er tur!!!;D
Puss och Hej från er Linnea!!!!

Ny dag, nya möjligheter!

God morgon eller om man ska säga god förmiddag, whatever så är det en underbar dag idag, frosten ligger på marken, solen skiner! helst skulle man en sån här dag vilja rida ut och bara mysa men pga av vissa saker kan jag ej åka ut förens ikväll till pollen, hallå!!? då är de ju mörkt!!! D: Men får väl stå ut med att jag måste åka ut ikväll, nu är det så att jag även idag ska köra veckans ekipage, så några har jag fått in redan, men fler kan de bli!!!!!! mejla mig på [email protected] med bild på dig och din häst och en liten motivering, vinnaren utses ikväll!!! så vill ni ha fler tävlingar osv, så kommenterar, läs och delta i flera!! kommer senare eventuellt ha tävlingar om presentkort osv!;)
Men endast om tävlingar får många deltagare eller ej, nu ska jag bara ta det lugnt, hejsvejs så länge!!! /Linnea

Härlig statistik! uppåt!

Härligt när man bara haft bloggen nån vecka och redan uppe i 50 "inläggsvisningar", kom ihåg att ju mer ni läser ju mer inlägg gör jag.!!!!
Kommer även börja med veckan ekipage och hiss&diss nu, så mejla era bilder ni vill att jag ska checka in, självklart skriver jag ut er blogg oxå, vill ni bli veckans ekipage mejla en bild på dig och din häst/ponny och en liten motivering varför! länk till bloggen får du även i inlägget!!!;)

Så mailboxen skriker just nu tom så ni har hela kvällen på er, imorgon utser jag veckan ekipage, senare kanske de blir dagens ekipage istället!!!;) och hiss&diss börjar jag direkt me!! så maila!!;)

Puss och kram! //Linnea ;)



Nu och då!

Lägger upp lite bilder på hur det såg ut när vi precis hämtat hem Matcho och nu, kommentera mer än GÄRNA om vad ni tycker!!!;)
Juni 2010
Augusti 2012
 
Juni 2010
(dålig bild)
Oktober 2012
 
Allt man hunnit med dessa 2 ½ tillsammans bevisas på bilder, alla tårar, skratt och lycka vi gått igenom är bara en liten del av vårat liv tillsammans, och jag hoppas på många år till tillsammans med dig min älskade lilla guldiga ponny!
Du är min GOLD MASTER!!<3<3<3<3
 
Och kommentera gärna!!!:D
Puss //Linnea
 

Godmorgon läsare!!!:D

Första dagen på höstlovet börjar med snö!!!:( de är liksom bara oktober jö!
Iallafall ska jag snart åka ut till Matcho och fixa allt, jag låter honom nog stå idag me då jag ej har tid att rida.
I veckan ska jag bl.a. träffa massa vänner och träna med pollen, eventuellt någon sväng till Stockholm oxå!;)

Och två veckor efter lovet måste jag klara mig utan min bästa Emelie som ska åka till varmare breddgrader, förstår inte hur jag ska klara mig alltså!!!:( tur att de finns nåt som heter internet!;) nej nu ska jag byta om och sen åka ut till Matcho, nån som vill se lite bilder sen från våra år tsm?;)

Tack och hej, leverpastej (usch)
//Linnea :)


Skola, plugg, träningar med pollen...

Ungefär då ser mitt liv ut just nu....
Sitter i skolan och har naturkunskap, ärligt talat en av dem bästa lektionerna denna dag! Ska försöka hinna med bussen efter skolan ut till stallet och mysa lite med Matcho, han får nog stå idag, har även rätt mycket att tvätta inför flytten, det är delade känslor om de men tror de kommer bli as bra!!;)

Försätt läs min blogg alla! Ju mer ni läser och kommenterar, ju mer jag skriver!!!;)
//Linnea


Träningsresultat!

Han inte skriva igår då jag var grymt trött och gick och la mig tidigt, gårdagens dressyrträning gick riktigt bra och det har verkligen lossnat för mig och Matcho nu, nu tränar vi höga skolor med riktigt bra resultat, Jenny var nöjd och jag me, så jäkla härligt med en ponny som älskar att arbeta och vill göra rätt!:)

Och kvällens hoppträning gick riktigt bra den me, ponnyn gick super bra och de var mycket lydnad och studs idag, han lyssnade jäkligt bra även om han var väldigt på, men hoppade som en gud^^ vi hoppade inte så högt, 80-90cm typ men de var som sagt lydnad som var ämnet idag och då behöver de inte vara högt för att man ska få bra resultat. Jäkligt nöjd över dessa träningar och när jag sedan red hem från ridhuset (400m) var de snöstorm, såg bara nån meter framför mig och Matcho, så härligt vita när vi kom till stallet!!!:) men hallå, i oktober liksom!!!????:o och nästa vecka är det höstlov, behöver verkligen en paus från skolan just nu! Men nu ska man gå och lägga sig för är grymt trött efter dessa dagar, puss och hej!!
//Linnea
(bjuder på bild från kvällen)


Vad vore världen utan vänner?<3

Hade jag inte haft er, hde jag verkligen inte orkat med vardagen....!
Dem dagarna som spenderas min världens bästa ubv (bara vi vet vad de betyder typ) efter skolan, prata av sig och chilla på subway, finns faen inget bätttre, och längtar som faen till julafton som ska spenderas i fjällen med familjen och världens bästa Emelie!

Och ikväll tömkörde jag faktiskt Matcho, han lyssnade verkligen super bra på mina kommandon , bar upp sig fint och arbetade i väldigt fin och bra form, han börjar få så jäkla fina steg, han verkligen tar mark!!:D imorgon är de träning för Jenny igen så vi får se hur de går.

Puss och kram!
//Linnea

Sent inlägg:s

blir ett sent inlägg då jag haft fullt upp hela dagen, var i sthlm och spelade in radio för "uppdrag radio", åkte därifrån vid halv tre, hemma vid fyra, äta och ut till matcho, han hade vilodag idag men borstade ändå rent min fina leriga ponny:P och nu ska man snart sova, imorgon är det dressyr träning för Jenny så vi får se hur de går, antagligen bra som de brukar göra;)
Slänger in en bild på mig och Matcho från gårdagens tävling!

Puss! //Linnea

Gold Master<3

Den gula ponnyn med det stora hjärtat av guld!!<3

Nystart!!!

Nu startar jag upp denna blogg igen efter en sommar utan bloggen, sommaren kändes tråkig utan att kunna skriva av sig, men nu startar vi igen. Mycket har hunnit hända denna sommar, t.ex har jag och Matcho utvecklas super mycket tillsammans i dressyr och rider nu LA och senast idag var jag på dressyrtävling och vann, så ja, det går bra för mig och min guldiga lilla ponny nu, det som även hänt är att jag bestämt för att få mer tid till gymnasiet och en av mina vänner Sophie ska rida Matcho ibland. Kommer lägga ut mycket bilder om vad denna sommar handlat om, se nu till att läsa denna blogg så ofta ni kan så lovar jag att uppdatera mycket!!!

Puss och hej!
//Linnea

RSS 2.0