Bad....:(

Har ej hunnit blogga på en hel vecka pga av en massa saker men ska se till att bli bättre!!! Bloggar mer om allt ikväll, se ya!

God morgon/förmiddag!

 Ja en vanligt tisdag idag da, skolan är okej, kunde ju varit bättre men finns ju vissa personer som gör dagarna ännu bättre. Love you girls!<3 
 
nummer 7, da: En rolig bild på din häst!
svårt att välja då min häst är duktig på att inte göra några knasiga miner när jag är i närheten, men har några som blivit lite konstiga. 
(nedan: undra hur man ska förklara denna bild)
(ovan: nya modet, hästen på sneeeee!)
 
När vi ändå är inne på detta ämnet så lägger jag upp ett till "knas" inlägg senare. 
Eventuellt blir de ett inlägg med alla failade bilder vi har tsm jag och Matcho, vad tror ni om de? kommentera vad ni tycer, finns det nåt annat jag ska skriva om osv? 
//Linnea

ChaCha bloggen Mallan här!

Hej alla Linneas läsare!
Hoppas ni mår bra för de gör jag, speciellt när jag är med Linnea! Hon är världens bästa tjej, hur rolig och bra som helst!
Vill bara säga att jag älskar henne och tänkte göra en bloggrape ;)
PUUUSS! /Mallan <3


Nummer 5 & 6

Har väldigt mycket att göra just nu så hinner ej blogga, haft fullt upp hela helgen om man nu kan kalla de så mycket helg dåra. Men ska iallafall göra lite av dem där frågorna nu.

5.Hur är din häst i dressyren?
hur ska man förklara de da, nej men han är väldigt lätt då han älskar att arbeta, han kan bli rätt stark och framåt i galoppen men lätt att rå på om man kan säga så, han är väldigt lätt för skänklarna och vikthjälperna, han älskar att lära sig nya saker och lär sig alt väldigt fort. Han är väldigt lätt att sitta ner på i alla gångarter så han har väldigt mjuka gångarter och rätt fjädrande. ungefär så man kan förklara hur han är i dressyren.

 
6.Hur är din häst i hoppning?
Han är väldigt mycket framåt utan att vara het och väntar alltid på att jag säger till honom att hoppa, de är tyvärr inte alltid han väntar på mig och hoppar av lite tidigare då han är duktig på att taxera själv inför ett hinder. Han tar sällan i under 70cm och tycker de är löjligt, oavsett ryttare, när man kommer upp mot 90-100cm då börjar han ta i och tycka det är kul på riktig, jag har hoppat 1.20 cm med honom och den känslan när man bara flyger med sin häst, helt overklig, även om man är dressyrryttare är de grymt kul att hoppa och jag var ju faktiskt en hoppryttare från början. Men han är iallafall väldigt uppmärksam på mig mellan hindrena och väldigt lydig om man kan säga så, Han är för det mesta alltså väldigt trevlig i både dressyr och hoppning, han är en riktigt rolig ponny att rida:DD
 
//Linnea 

RSS 2.0