Nya bilder på Matcho!

Självklart fotade av min super duktiga medryttare! Man tackar och bugar! <3

motivationen finns inte...

trodde de skulle bli kul att blogga igen men pga av olika saker den senaste veckan orkar jag helt enkelt inte att blogga, jag kanske skriver nått inlägg då och då men de kommer nog inte bli varje dag på ett bra tag nu, ha de!

Fredag!!:D

En vanlig lugn fredagskväll helt enkelt, god middag med föräldrarna och efter de gladiatorerna med chips och dip, en omtumlande fredag med mycket händelser, hela veckan har de varit väldigt mycket, men nu kommer en förhoppningsvis lite lugnare helg. Imorgon har jag faktiskt inte planerat nåt, självklart ska man ju till stallet men inget annat, på söndag blir de däremot en liten klubbtävling igen där även morsan tvingats med (inte av mig) så ja jag tar de som en träning, vill ut på vanliga tävlingar igen!! Men de får jag göra om en vecka då de är första allsvenskan!!:D
Ha en trevlig kväll och helg!
//Linnea

 

Tjenare alla läsare!!

Är så jävla lycklig just nu, början av veckan vara bara skit men med hjälp av vänner som stöttar en blir man snabbt glad igen!!:D <3

Älskar er!!!:D Fåren är så du och jag! 
puss och kram alla goa läsare! ett helt random inlägg bara för att jag är så jävla lycklig just nu!
 

Goes Ego!

Ja, vad ska man säga!? Jag vet att några i min närhet inte mår så bra, men ska de verkligen stoppa mig från att få vara lycklig? Om dem vill vara ledsna över något som hänt med något/någon så är det fine för mig, jag finns där för dem o jag lyssnar om dem vill prata eller ha råd! Men när man får höra att man bara tar upp plats och att man inte får vara lycklig då jäklar, så nu tänker jag vara lycklig för min egen skull!!! Jag har bara brytt mig om alla andra så jäkla länge nu att det är dags att tänka lite på mig själv faktiskt! Vi kan j börja med min underbara familj som alltid finns där i alla lägen oavsett vad, som stöttar mig för den hobby och livsstil jag har, som ställer upp och kör Sverige runt och att dela sin hobby med sina föräldrar gör ju int hela saken sämre heller, sen har vi ju min underbara ponny som är så underbart bra! fy faen vad jag älskar den ponnyn alltså, vi känner verkligen varandra utifrån och in efter tre   år tillsammans sida vid sida, Sandra du hade verkligen rätt om att jag skulle fåe n riktigt bra bästa vän när jag köpte honom, för bandet mellan oss två är verkligen speciellt! Att kunna veta vad vi båda tänker utan att kunna prata med varandra med ord! O så alla goa vänner man har, och två nyfunna vänner som man kommer så jäkla bra överrens med, love you girls!<3 Så just nu är livet ändå väldgit bra!!! Man ska leva i nuet och drömma om framtiden!:D Imorgon blir det upp tidigt för att först släppa ut alla hästar i stallet sen in till Täby för veterinärbesikning, mer om de senare, hoppas allt går vägen nu! Håller tummarna!!! 
Puss och kram! /eran Linnea 
go
(favoritbild i repris) GOLD MASTER<3
 
 

Dags att uppdatera lite va?!

Har haft stora problem med blogg.se ´s app till min Iphone så har ej bloggat från den och har ej hunnit/kommit ihåg att blogga när man sedan sitter vid datorn. Och nu är man äntligen pigg, frisk och glad, hdagarna bara flyter på till imorse, våren var påväg och solen var uppe på himlen utan några moln i sikte, igår kväll ändrades allt igen, i morse när man gick upp var de 1 dm ny-snö på marken, yay liksom!!!-.- Skulle även ha tränat för Jenny igår men hon var sjuk så de blev ingen träning, tråkigt när man laddat för att börja träna igen hela vintern men samtidigt var de på ett sätt bra med tanke på hur mycket snö de vräkte ner igår kväll. Lite uppdatering om Matcho kanske? Vi jobbar på som vanligt efter dressyren, i söndags när jag red honom på volten själv så bara funkade allt, han busade med mig i början pga all överskottsenergi men han fick busa lite sen var de dags att jobba, han bara var perfekt, galoppen som vi traglat med så länge där han skjuter ut ena bogen och bara böjer på halsen inåt nu gick han i super stadig och fin form och bogen var där den skulle, åh blir alldeles lycklig när allt bara funkar och man ser att man får utdelning av all träning!!:D I helgen är de dag för tävling igen, även denna gång i vigelsjö, men denna gång är de lagdressyr, hoppas man får några trevliga och bra i sitt lag då de lottas, första gången jag var med i en lagdressyr i vigelsjö vann jag och mitt lag och där var bland annat Sophie med, tänk nu är hon min medryttare, lite kul på nåt sätt..xD Nästa helg är de tävling med fast är de allsvenskan i Vällingby som gäller, som är på långfredagen, dagen efter på lördagen fyller man år och dagen efter är de tävling igen, fullsäckade helger? Typ!!
Imorgon onsdag har man studiedag och på torsdag ska vi till ATG kliniken i Täby för att veterinärbesikta mitt nya projekt, vi hoppas allt går vägen så kommer de en presentation så fort som möjligt!!:D
 
Och nu ska jag sluta skriva eftersom Emelie sitter och tjatar på mig att hon vill läsa så då ska jag göra de, Love you Emelie!!:** 
Puss och kram //Linnea
 

Bilderna från tävlingsdebuten!

Lovade ju er bilder från tävlingsdebuten, så här kommer dem!


Tävlingsdebuten!!!

Var så trött igår efter en intensiv helg att jag inte orkade skriva om allt om gårdagens tävlingsdebut men nu skriver jag den när jag ändå inte har nåt annat att göra för tillfället!

Dagen började med att vi hade utsläppet av hästarna,de tar ju inte så långt tid så vi var klara vid typ 9, de är verkligen skönt att stå i ett stall där alla hästar är snälla att ta på täcken, ge mat och dem går ut till hagarna själva utan några problem, de är det verkligen, för allt går ju så mycket snabbare! Jag hade första starttiden vid halv två och de är bara en kvart till ridskolan där klubben hade sin klubbtävling. 
När vi kom till ridskolan var ju underlaget som de var på utebanan, fullt med snö så man fick rida fram i ridhuset mellan klasserna, men jag han bara rida fram i tio min innan dem startade klassen så varken jag eller Matcho hann bli varma ordentligt så tog LC:1 -an som en framridning, han var väldigt på och var inte lika mjuk som jag vill ha honom, men vi kom runt iaf och slutade på en tredje plats. Till andra klassen (LB:1) kunde jag rida fram en halvtimme och de märkte man direkt på honom att han var mjuk och fin, programmet flöt på bra, en miss bara på övergången från galopp till trav där han inte riktigt var med mig så han kom ur firmen ett tag men vi kom väldigt snabbt tillbaka till formen och takten och resten flöt på väldigt bra. Vilket även visade sig på resultatet, de blev en vinst! Det blev även ett procentrekord denna dag, numera är de 69,26% som är vårt personbästa. Kan ses av många som väldigt lite men med tankte på  att jag helt skolat om Matcho från hopponny till dressyrponny så de är ju helt okej! Om man sammanfattar dagen så var de en väldigt bra dag med bra resultat, så även detta året startades med en vinst!xD  Jag kommer även snart att ha ett litet "projekt" vid sidan av Matcho tills jag inte får tävla honom längre, då de är dags att gå upp en storlek, mer om detta senare!!;)
Lägger upp lite bilder från gårdagen i ett annat inlägg då dem ligger på telefonen, Ha en bra dag!!


suck på telefoner ibland alltså.....

Hade skrivit en rätt lång text om hur dagens tävlingsdebut varit, men precis när man skrivit klart och ska publicera så försvinner allt...Så ska ta och skriva om senare och lägga ut, inte första gången de händer på blogg.se ´s app på en Iphone, Dagen har iaf varit väldigt bra och hela helgen, fredagen och lördagen spenderades med bästa Emelie och dagen i dag spenderades med hästar. 


Blogga eller inte...?

Har just nu en liten down period eller vad man ska säga, det finns inte så jätte mycket att skriva om, men de kommer bli mera att skriva om sen när tävlingarna sätter igång igen, vi har inte heller hunnit träna nåt för Jenny då hon varit borta på semester ett tag, men nu ska vi försöka komma igång me de, första tävlingen är 29/3 och de är allsvenskan då som gäller, kan även berätta att jag och min mamma bestämt att vi inte längre kan dela på en häst utan bestämt att köpa en storhäst, mer om detta när allt blir klart!!;)
//Linnea

RSS 2.0